Z důvodu COVID-19 na provozovně vydáváme pouze objednávky z e-shopu. Děkujeme za pochopení.

Jak zacházet s kávou?

Čerstvá káva Vám přináší nespočet výhod oproti průmyslově zpracovaným kávám ze supermarketů, ale zároveň je choulostivější na skladování a balení, které mají zásadní vliv na zachování její kvality. Proto jsme se rozhodli sepsat pár (dle nás užitečných) rad.

  1. Kávu skladujte nejlépe v původním obalu. Zbytečně nepřesypávejte. Neskladujte v průhledných nádobách. Naše sáčky jsme schválně vybírali se zipem, abychom Vám ulehčili skladování a vy se nemuseli bát, že se zrnka vysypou.
  2. Kávu skladujte do teploty 20 °C v suchu a temnu.
  3. Kávu melte nejlépe těsně před její přípravou.
  4. Neuchovávejte v lednici. Vlhkost kávu znehodnocuje. 

Výhody čerstvé kávy z naší pražírny?

  • Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.
  • Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje doplněné o informace o nadmořské výšce, farmě, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informací, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.
  • U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.
  • Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.
NajduZboží.cz